Tvätt!

Jag å Markus försöker tvätta 1 gång i vecka.. men varje gång vi har tvättid är det något strul,
för 2 veckor sen hade någon lämnat fullt med tvätt i tvättmaskinerna torktumlaren och i torkskåpter så innan vi kunde börja var vi tvugna att slänga de i en korg vilket tog massa onödig energi!

förra vecka var tvättstugan låst på våran tid så vi började leta efter lägenheten som hade låst, hittade lägenheten men han hade då minnsan ingen tvättid, sen när vi kom tillbaka hade någon vart där å öppnat, men omöjligt att någon hade hunnit tömma stugan,
samma dag trängde sig en unge in å skulle dricka vatten, jag frågade om han skulle vara där men han bara gick förbi å drack sen gick han, mkt skumt man kan ju itne ta tag i barn? å bära ut dom? ( barnen i de här området är itne uppfostrade)

sen idag kors i taket så var tvättstugan tom! men när vi kom tillbaka för att hänta kläderna på tork började någon knacka på dörren, inte 1 knack inte 2 knack utan hur mång som helst sen banka å allt, suck antagligen en unge utan nyckel som ville ha vatten, men släpper man in 1 för vatten kommer 10 ungar till så blir man kvar i tvättstugan hela kvällen
SUCK, tvättan är aldrig kul å de blir inte roligare för att folk är idioter!

nu har vi tagit in all tvätt å sista gången vi gick å hämtade de kom ca 15 killar å bankade på dörren å fönster, någon kastade även något!
dom blir så upprörda när vi inte öppnar, sen när vi gick där ifrån så frågar en kille kan jag få dricka, fan va arg jag var!
de här området suger, å jag är inte allts van vid deras levnadsätt, jag är som en utomgjording här!


/ E


Djur

Jag är en dålig bloggare! seg på å uppdatera!

Tänkte skriva om djur i dagens inlägg

I veckan hittade vi 6 nyfödda sorkbebisar i parken hur söta som helst aldeles nakna, samma dag fick vi veta att de bodde 2 grävlingar under huset där vi har våra masikener på jobbet minde sött :P under samma hus bor kattungar <3 jag vill adoptera dom!

På ön i parken bor en andmamma med sina 3 ungar, var av en är på något sätt skadad? den har ett tjockt ben som den knappt kan använda, å den är mkt mkt mindre än sina syskon, men mamman tar så väl hand om den de är vackert å se!

I Terres blogg hittade jag ett youtubeklipp som är värt att kolla på
http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc
de här är vackert¨!
/ Ellan
Andbebisar som bodde på ön förut

var tar tiden vägen?

Varje dag har jag haft nått jag velat skriva här i bloggen, men orkar knappt med något efter jobbet,
kvart över 5 kliver jag upp varje morgon å sen jobbar jag hela dagen å kommer hem halv 5 på kvällen, ofta då är de handla laga mat å diska å städa, sitter kanske 15 min vid datan, kollar mailen å läser nåra bloggar, saknar å chatta :(

igår jobbade vi i spöregn, alla kläder va blöta usch! men dagen gick fort iaf =)
fick enorm träningsvärk efter att ha kört blåsen
idag körde jag trimmern å de bättrade bara på träningsvärken :P

nu är de läggdags är så sjukt trött, =(
kul iaf att jag orkade kolla på allsången gillade dagens program mkt mkt mer än förra veckans :D
han "tarzan" var ju hur söt å duktig som helst!

/ ELlan

RSS 2.0